Pages - Menu

23 martie 2013

What's HOT ?!

Buna fetelor! Ce-ar fi sa vorbim putin astazi despre noile tendinte in moda ? Stiu ca v-ar placea sa vedeti cat mai multe modele noi de manichiura dar consider ca si moda ar trebui sa ocupe un loc micut in curiozitatile voastre.




Ce mai e nou ? Mergand prin magazine am observat ca se vor purta foarte mult dungile verticale,orizontale si cele oblice.Si ce poate fi mai frumos decat o rochita in dungi care sa-ti scoata in evidenta silueta ?Hainutele cu dungi se pot asorta unor culori neutre sau mai intense,dupa gustul fiecaruia.



Bineinteles ca daca dai o fuga prin mall vei vedea magazinele pliiine de hainute,pantofi si accesorii in culoarea verde smarald. Il pot considera si eu un MUST HAVE al sezoanelor calduroase,de ce?Simplu ! Iti inveseleste orice tinuta si ii da un aer elegant si clasic.Si bineinteles ca aceasta culoare o poti purta atat la o tinuta de zi cat si pentru una mai speciala de seara.



Va ganditi probabil unde este nelipsitul imprimeu floral ? Chill,nici el nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra sezonul acesta.Iti da un look atat de jucaus,copilaresc si feminin ,cui nu i-ar placea?



Va amintiti de hainutele voastre cu volanase de cand erati micute ? Ei bine sezonul acesta se poarta bluzitele,rochitele,topurile si orice alta piesa de imbracaminte are volanase.Dar atentie ! Nu inseamna ca trebuie sa va umpleti cu haine cu volanase din cap pana in picioare...ve-ti da impresia de pom de craciun si nu v-a fi placut deloc.O singura piesa din tinuta voastra poate sa aibe cateva volanase iar in rest puteti opta pentru niste piese vestimentare cu o croiala simpla,deloc sofisticata.




Multumesc pentru vizita :* !
XOXO  <3 !

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca ti-a placut. Si eu aveam o rochita cu volanase si o adoram :)) .Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...