Pages - Menu

12 noiembrie 2013

Gerocossen - pentru un par sanatos !

Fetelor a venit timpul sa va vorbesc despre doua produse ce au reusit sa intre in rutina de ingrijire a parului meu, intr-un timp foarte scurt. :)
Este vorba despre Samponul regenerant din gama Activa Plant de la Gerocossen si Masca-Tratament Restructuranta din gama Care&Styling de la aceeasi firma.



Am folosit aceste produse timp de aproape 3 saptamani pentru a vedea rezultatele sale.
Pe toata durata testarii mi-am samponat parul la fiecare spalare de doua ori, cum fac in mod obisnuit si cum este normal, insa m-am bucurat sa observ ca nu am avut nevoie de o cantitate mare de produs pentru fiecare utilizare, deoarece acest sampon curata foarte bine parul si face o spuma abundenta. Dupa, aplicam cu generozitate pe toata lungimea firelor de par. Din obisnuita aplic cu generozitate mastile deoarece, dupa cum stiti, parul meu este foarte uscat spre varfuri si necesita mai multa hidratare. :)

Bun, buuun. Sa faca un pas in fata samponul pentru ca vreau sa va spun cateva cuvinte despre el.
Pe site scrie asa :
" Complexul fitoterapeutic bioactiv format din ulei de ricin, pantenol si vitamina E, regenereaza fibra capilara, conferindu-i netezime si luciu. Substantele active repara in profunzime structura firului de par si il regenereaza. Parul devine mai puternic, sanatos si usor de aranjat. "
Ce m-a tentat din prima la acest sampon este faptul ca printre ingredientele principale se afla si uleiul de ricin, despre care cred ca stie toata lumea cate beneficii are asupra parului nostru, il regenereaza si il ajuta sa creasca mai repede. Bineinteles si pantenolul si vitamina E joaca un rol foarte important in acest scop.



Are un miros foarte placut a plante, a natural, ceea ce imi ofera mai multa incredere. Nu suport sampoanele care au un miros chimic, mi-e si frica sa le pun in par sa nu-mi faca mai mult rau. Deci si acesta este un mare plus. Consistenta sa nu este nici prea lichida, cum mi s-a mai intamplat cu alte sampoane care imi curgea printre degete, dar nici prea lipicioasa. Este potrivita.
Dupa doua samponari, foloseam de fiecare data masca despre care va voi vorbi imediat. Samponul este foarte spornic, ai nevoie, dupa cum am spus, de o cantitate mica pentru a curata foarte bine parul. 



Asta inseamna ca va tine foarte mult pana il voi termina. :)
Pe spatele ambalajului gasim toate informatiile necesare, precum si ingredientele acestuia. Din cate m-am informat de pe Beautypedia ingredientele acestui produs sunt cotate ca fiind bune si foarte bune, doar doua dintre ele mediu. Mai jos va voi pune o imagine cu cateva ingrediente alese random din aceste doua produse, ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc.



Cantitate : 200 ml insa gasiti si la 400 ml
Pret : Aproximativ 15-16 lei
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere


Cat despre masca va pot spune ca o ador ! 



Dar mai intai sa vedem si ce scrie pe site despre ea :


" Formulă special creată pentru regenerarea intensă a părului vopsit, uscat sau deteriorat. Repară in profunzime fibra capilară si creşte rezistența firului de păr, oferindu-i vitalitate, elasticitate şi strălucire. Complexul activ format din Cheratină lichidă şi Proteine de Caşmir pătrunde în interiorul firului de păr şi-i reface structura de la interior până la suprafață. Părul devine suplu, strălucitor şi uşor de coafat. Ideal pentru menținerea intensității culorii părului vopsit. Nu încarcă părul. "

Dupa cum deja ma cunoasteti, orice produs ce contine keratina este imposibil sa nu il iubesc !
Mai ales ca este special creeat pentru parul vopsit, uscat sau deteriorat, cum este al meu.
Textura sa fiind destul de densa, ajuta la hidratarea in profunzime a parului, iar in plus nu ai nevoie de o cantitate mare.



Am aplicat-o cu sfintenie pe toata lungimea firelor de par si am lasat-o sa actioneze timp de 10-15 minute, chiar daca ei recomanda doar 2-3 minute.
Parul era vizibil mai matasos, mai moale si mult mai usor de descurcat. Nu avea acel aspect mat, fara stralucire. 
Sigur imi va parea rau cand se va termina, dar cred ca o voi recumpara pentru ca este chiar super !



Parul este mult mai usor de coafat, fiind mai moale, insa in acelasi timp nu este incarcat sau imbacsit.

Cantitate : 250 ml
Pret : Aproximativ 17 lei
Termen de valabilitate : 12 luni de la deschidere 

In concluzie, recomand aceste produse fetelor cu parul degradat, vopsit, uscat sau lipsit de stralucire, in special masca. 
Produse ieftine, raportul calitate-pret este super, eficiente, ingrediente bune, ce iti poti dori mai mult ? :)

  • Voi ati incercat aceste produse?
  • Ce produse v-a placut de la aceasta firma?

Daca ti-a placut, apasa pe butonul de like a paginii de Facebook , pentru a fi mai aproape de mine !

With love,

18 comentarii:

  1. ador produsele gerocossen <3
    pur si simplu ma lasa uneori "masca" de cat de bine isi fac treaba :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu sampoane, gel de dus si balsam de la ei si sunt ok, nu m-au dezamagit :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am mai avut produse de la ei in trecut, mi-au placut foarte mult :)

      Ștergere
  3. Si mie imi plac produsele lor, primul incercat a fost laptele demachiant. Iar parul meu mereu are nevoie de atentie speciala din cauza fragilitati; cu siguranta o sa incerc samponul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca si tie iti plac produsele Gerocossen ! :)
      Abia astept sa aflu parerea ta despre sampon
      Te pup !

      Ștergere
  4. N-am folosit pana acum nimic pentru par de la Gerocossen dar sunt tentata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super ! Sper sa incerci :D sunt chiar bune si foarte ieftine !

      Ștergere
  5. Nu am folosit produse de la această marcă. Mă interesează cele care au într-o mare proporție ingrediente naturale, de aceea am aruncat o privire peste review-uri. Se vede că sunt muncite, mai ales că ți-ai folosit din timp și pentru a face PrtSc la fiecare ingredient în parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Larisa !
      Ai dreptate, muncesc la fiecare postare pentru a fi cat mai complexe :) ma bucur ca imi apreciezi munca.
      Te pup !

      Ștergere
  6. Eu nu am folosit pana acum produse de la acest brand, dar mama are un sampon de la ei pe care mereu il ridica in slavi. Ma bucur sa citesc ca ai avut o experienta placuta cu aceste produse!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raluca, te sfatuiesc sa incerci macar un produs de la aceasta firma. Sigur nu vei fi dezamagita. Ma bucur tare mult sa stiu ca si mamei tale ii plac foarte mult produsele Gerocossen <3 !
      Sa le foloseasca cu drag, iar tu daca vei folosi vreun produs, astept cu drag sa aflu si parerea ta ! :*
      Te pup !

      Ștergere
  7. ar tb sa incep sa le incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit pana acuma produsele acestea, insa ma tenteaza, sa vad daca au ceva si pentru matreata :D . Si eu il samponez de doua ori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar le recomand :) mai ales ca sunt produse romanesti, ar trebui sa ne mandrim cu ele pentru ca sunt foarte bune.
      Mereu samponez de doua ori, pentru ca prima tura indeparteaza praful si mizeriile din par iar a doua tura curata efectiv. Te pup, Anca :* .

      Ștergere
    2. Bună ziua Anca, avem în gama Capilar+ și produse specifice părului cu mătreață. Le găsești aici: http://gerocossen.shopmania.biz/catalog/gerocossen-capilar-472919

      Ștergere
  9. Eu chiar aseară am folosit șamponul și vreau să spun că eu aveam scalpul foarte uscat si acum parcă e altfel după acest super șampon

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...