Pages - Menu

29 martie 2014

Pentru un par matasos si stralucitor !

Hei, beauties !

Astazi am pregatit pentru voi un nou review al unui produs pentru par primit de pe site-ul Triodeluxe , si anume Balsamul instant bifazic intensiv hidroreparator.


Pana acum am avut ocazia sa testez trei produse de tip spray pentru par de pe acest site :

Keratina lichida Anian ( review AICI )
Bifazic hidratant pentru par uscat si deteriorat ( review AICI )
♥ Balsamul instant bifazic intensiv hidroreparator , despre care vreau sa va vorbesc astazi

Am fost placut surprinsa de calitatea produselor si nu m-au dezamagit pana acum.
Acest spray il aplic dupa fiecare baie, pe toata lungimea firelor de par cu exceptia varfurilor ( acolo aplic alt produs ) si imi place ca imi lasa parul foarte matasos, usor de pieptanat, stralucitor si parfumat.
Unde mai pui ca lichidul este roz ? 
I love it !


Recipientul este confectionat dintr-un plastic dur ( l-am scapat de multe ori, insa a ramas intact ), prevazut cu un pulverizator foarte util.
Pulverizatorul sau distribuie produsul in mod uniform pe toata suprafata parului, fara sa stropeasca.
Dupa ce imi spal parul, il tin in prosop pentru 10 minute pentru a se absorbi excesul de apa, agit sticluta ca cele doua parti sa se amestece, il aplic pe parul umed iar apoi il las sa se usuce in mod natural.
Imi face parul mult mai ascultator, mai usor de coafat si nu mai pare atat de uscat si mat dupa utilizarea acestuia.


Inca un lucru pe care il ador la produsele Triodeluxe, este faptul ca au o cantitate foarte generoasa iar o sticla de 400 de ml ma tine o vesnicie.
Inca mai am un sfert din sticla ce contine Keratina lichida si mai bine de jumatate din Bifazicul hidratant, chiar daca le folosesc constant ( alternativ ) , deci sunt foarte spornice si ai suficient timp la dispozitie sa te bucuri de beneficiile pe care le ofera parului tau. 


In concluzie, recomand cu mare drag acest produs. Este de calitate superioara iar pretul sau este accesibil tuturor, in special raportul cantitate-calitate-pret este excelent !
Il gasiti pe site AICI.




Kisses !





2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...