Pages - Menu

26 mai 2014

Produse pentru ingrijirea tenului - Aoro.ro

Hei, beauties !

Voi cata importanta oferiti ingrijirii tenului ? Cand este vorba de demachiere, fara sa punem la socoteala lenea sau oboseala, cate dintre voi respecta acest pas ?
Asadar, astazi am pregatit pentru voi un articol in care va voi prezenta 3 produse pentru ingrijirea pielii pe care le-am incercat, care mi-au placut si pe care chiar le-am si recumparat in timp.
Iar pentru ca multe dintre voi ma intrebati de unde am unele produse si unde le puteti gasi, pentru ca ati intampinat probleme la gasirea produselor in orasul vostru, site-ul Aoro.ro ne pune la dispozitie sute de produse din care putem alege in categoria : Ingrijire ten.
Aici am descoperit si produsele Neutrogena, pe care in orasul meu le gaseam foarte greu. Este un site de mare ajutor, pe care poti naviga usor iar cu un simplu search puteti gasi produsele dorite.

Fara sa o mai lungim, haideti sa va arat produsele pe care eu le iubesc si care m-au ajutat sa scap de anumite probleme ale tenului.

Biderma Sensibio/Sebium H2O – apa micelara pentru ten sensibil/gras




Este solutia perfecta pentru momentele cand suntem lenese si trebuie sa ne demachiem. Curata foarte bine machiajul, nu te ustura ochii de la el si poti alege varianta care ti se potriveste : pentru ten sensibil sau pentru ten gras.
Eu le-am testat pe amandoua si trebuie sa recunosc ca desi am tenul mixt spre gras, mi-a placut mult mai mult cea pentru ten sensibil.
O sticluta de 100 de ml m-a tinut foarte mult, in jur de 3 saptamani, ceea ce inseamna ca este un produs spornic. Nu este obligatoriu sa iti cureti tenul dupa ce te demachiezi cu aceasta apa micelara, insa eu tot am preferat sa folosesc un produs si in acest scop.
Imi place foarte mult si intentionez sa o recumpar, dar dupa ce o voi termina pe cea de la Garnier pe care o testez in prezent.
Le gasiti pe site la pretul de 26 de lei pentru 100 ml, la 44 de lei pentru 250 ml si la 78 de lei pentru 500 ml.


Vichy Normaderm – gel pentru curatarea tenului gras si problematic


Acest produs este destinat tenului cu probleme, inclusiv tenului sensibil.
Este fara parabeni, fara alcool si fara sapun. Testat dermatologic si hipoalergenic.
Contine ingrediente active ce actioneaza asupra pielii cu un efect de peeling bland, ce curata in profunzime tenul de excesul de sebum precum si alte impuritati fara sa-l usuce, pielea fiind astfel mai curata, mai proaspata si vizibil mai sanatoasa.
Nu usuca si nu ofera senzatia de piele care " tine ", simt ca porii sunt curatati in profunzime si de asemenea curata cu usurinta uleiul de masline, pe care il folosesc pe post de demachiant.
Ai nevoie de o cantitate mica pentru o singura utilizare deoarece cand il masezi pe ten se transforma intr-o spuma densa, ce curata foarte bine. In acest fel se consuma destul de greu.
Este un produs foarte bun, isi face treaba si il consider perfect pentru tenurile grase sau chiar acneice.
Cel putin pe mine m-a tinut jumatate de tubulet mai bine de o luna, e foarte spornic.
Il gasiti pe site la pretul de 21 de lei pentru 100 ml , cu 39 de lei pentru 200 ml si cu 59 de lei pentru 400 ml.


Vichy Normaderm Hyaluspot – tratament local pentru cosuri



Ador la acest produs faptul ca are un aplicator metalic, prin care iese produsul, care poate fi masat direct pe zona cu probleme fara sa fii nevoit sa aplici cu degetul. In acest fel, totul este mult mai igienic.
Fiind un tratament local, nu ai nevoie de o cantitate mare de produs, tocmai din acest motiv tubuletul este mai micut. Doar aplici pe cosulet si il lasi sa actioneze, nu pe tot tenul.
Aplicatorul metalic ofera o senzatie foarte placuta de racorire in zona inflamata.
L-am aplicat doar seara pe tenul proaspat curatat si l-am lasat sa actioneze peste noapte.
De la un cos in toata frumusetea, dimineata cand m-am trezit era diminuata roseata si umflatura intr-un mod vizibil !
Este o adevarata arma impotriva cosurilor si isi merita fiecare banut !
Il gasiti pe site la pretul de 52 de lei pentru 15 ml.


Merita sa aruncati o privire pe site !
Kisses !

2 comentarii:

  1. Foarte util articolul. Ma bucur ca mai sunt persoane care gasesc site-ul aoro ca fiind de ajutor :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...