Pages - Menu

3 iulie 2014

Gel purificator - Pellamar

Hei, beauties !

In ingrijirea tenului, in special a celui cu tendinta acneica, cel mai important pas in rutina este curatarea, din punctul meu de vedere.
Daca va confruntati fie cu aceasta problema, fie cu un ten gras sau mixt, astazi am pregatit pentru voi un nou review, a unui produs pe care il tot testez de o perioada si despre care am reusit sa imi conturez o parere clara.
So, let's get started ! 





Interesul si atentia sporita asupra modului in care imi ingrijesc tenul a inceput in urma cu cativa ani, cand m-am confruntat cu acnee, dupa cum bine stiti.
Bineinteles, in timp am acumulat mai multe informatii decat aveam in acea perioada, iar rutina de ingrijire a tenului meu s-a tot modificat.
In prezent, nu mai am acnee, am reusit sa o tratez, doar ocazional imi mai apare cate un mic cosulet.
Toate acestea s-au intamplat datorita faptului ca am reusit sa imi formez un ritual fix pe care il respect cu sfintenie, chiar daca schimb produsele, ideea este aceeasi.
Daca in urma cu cativa ani mi se intampla destul de des sa adorm cu machiajul pe ten, ei bine ... acum nu mai trece o zi fara sa il curat si sa il demachiez, indiferent de cat de obosita as fi, oricat de lene mi-ar fi sau orice alt motiv as avea.
Este un lucru foarte important, fetelor, pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. 
Astfel, in momentul in care am primit coletelul din partea celor de la Pellamar, am fost mai mult decat entuziasmata. 


Am auzit numai de bine despre ei iar pentru faptul ca sunt produse romanesti reprezinta un punct forte.
Mereu am incercat sa va incurajez sa oferiti sanse si produselor noastre, pentru ca sunt accesibile iar din cate am incercat eu pana acum nu am avut parte de dezamagiri.
Gelul purificator este din gama Bioactive S Acne si se adreseaza persoanelor cu tenul mixt-gras si, in mod special, cu tendinta acneica.
Acesta este ambalat intr-un recipient sub forma de tub, cu aspect minimalist, prevazut cu un orificiu prin care iese gelul.
Fetelor, are o cantitate gigantica ( 250 ml ) ! Un mare plus.
Iar dupa cum se prezinta pana in prezent, ma va tine foarte mult timp, luni chiar !
Pe spatele ambalajului gasim toate informatiile necesare, de la modul de utilizare, pana la ingrediente dar si actiunile si beneficiile acestuia.


Are o textura foarte speciala, interesanta, in sensul ca nu am mai intalnit nici un alt produs cu  asa textura.
Este foarte densa, groasa si tocmai din acest motiv orificiul ambalajului este mai mare.
Seamana cu un jeleu cand iese din tub, si nu glumesc, nu este deloc vascos sau lichid ci efectiv te poti juca cu el in palma ca si cu un jeleu, haha. 
E foarte placut pentru ca in contact cu apa se transforma intr-o spuma densa, pufoasa si catifelata, foarte blanda cu pielea.
Astfel, nu am nevoie decat de o cantitate de marimea a doua boabe de mazare, sa zicem asa comparativ, pentru fiecare utilizare. E spornic !
L-am folosit in fiecare seara dupa demachiere si ajuta la eliminarea urmelor de machiaj, a impuritatilor depuse pe parcursul zilei si a sebumului, dar si in fiecare dimineata.


Datorita acidului salicilic, porii sunt curatati in profunzime, prevenind aparitia cosurilor si lasand pielea sa respire.
Nu o usuca si calmeaza infectiile.
Ca sa va faceti o mica idee, imi place mai mult decat cel de la Neutrogena, care pana de curand a fost preferatul meu.
In ultima perioada, tenul meu s-a comportat extraordinar de bine, si tind sa cred ca se datoreaza acestui gel de curatare, a tratamentului pentru ten sensibil de la Bioderma dar si a celui de-al doilea produs Pellamar despre care va voi vorbi intr-o postare separata, pentru ca merita.
Fetelor, dupa cum v-am spus si la inceputul articolului, daca va confruntati cu un ten problematic, pretentios, sensibil si cu exces de sebum, trebuie sa incercati acest produs.


Cantitatea este generoasa, este spornic, curata bland dar eficient tenul, nu usuca pielea, este testat dermatologic, non comedogenic si nu contine parabeni.
Lista de ingrediente este scurta si pozitiva, unde mai pui ca este un produs romanesc iar preturile sunt foarte prietenoase ? 
Il recomand cu mare drag !
Il gasiti pe site la pretul de 35 de lei.


 Ati incercat produsele Pellamar ?
Care este produsul vostru preferat de curatare ?


Kisses !



2 comentarii:

  1. Il testez si eu de cateva zile si sunt super incarcata de el!Este chiar unul dintre cele mai bune geluri purificatoare pe care l-am avut, si da, si pe mine m-am impresionat consistenta sa :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ma bucur sa aflu ca-ti place si tie ! <3
      E super, super !

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...